Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Zuid-Holland

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie in Zuid-Holland bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin aan het juiste adres. De multifunctionele vergaderzaal is geschikt voor diverse zakelijke doeleinden en is bovendien zeer geschikt voor feesten en partijen. Uiteraard staat ons enthousiaste team graag voor u klaar.

Zakelijke bijeenkomst

De ideale zakelijke vergaderlocatie in Zuid-Holland vindt u bij Hotel-Restaurant Elzenduin. Met twee multifunctionele vergaderzalen, een capaciteit voor 80 personen en een enthousiast team dat voor u klaarstaat bent u goed voorzien. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal: een ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering of lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomst.

De vergaderruimtes zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Praktische informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is gelegen in Ter Heijde nabij Kijkduin en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het hotel beschikt over gratis parkeermogelijkheden en biedt daarbij gratis WiFi aan in het hele hotel. Daarnaast zijn onze vergaderruimtes voorzien van alle gemakken, zoals moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. Uiteraard behoren een zakelijke lunch of zakelijke overnachting tot de vele mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden van onze vergaderlocatie in Ter Heijde bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of via sales@fletcher.nl.

Zalen

2 multifunctionele vergaderzalen tot 80 personen - 27 hotelkamers

 

Carré

Tot 24 personen

Diner

Tot 24 personen

 

 

 

 

* Onze zalen hebben mooie, grote glazen tafels die we in een boardroom opstelling kunnen zetten, dan wel blokvorm. Een U-vorm is helaas niet mogelijk, maar er is voldoende ruimte tussen de deelnemers om wel hetzelfde idee te hebben’.

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Elzenduin worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Ga golfen bij golfbaan Ockenburg
 • Maak een strandwandeling 
 • Diverse strandactiviteiten i.o.m. onze partner Dreamevents
 • Bezoek de internationale bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.